KaaTsu

japán technológia, gyors, biztonságos és hatákony fejlődés

A KAATSU az erőedzés egy rendkívül biztonságos, forradalmi és hatékony módja, melyet 1966-ban találtak fel Japánban, és az 1970-es években tökéletesítettek.A KAATSU a hatékony edzéshez a karok és a lábak véráramának mérséklését használja.

Speciális pneumatikus szalagokat (KAATSU Air Bands) kell a felkarokra és a combok felső részére helyezni. Ezek a szalagok biztonságos nyomást fejtenek ki a végtagokra, mely vértolulást eredményez a karokban és a lábakban, és mindenféle sportág és edzésforma során használhatók.

A KAATSU speciális protokollokkal és eljárásokkal rendelkezik attól függően, hogy valaki a teljesítményét, az erőnlétét, a technikáját vagy az állóképességét szeretné fejleszteni.

Japánul a KA “további”-t, az ATSU pedig “nyomás”-t jelent.

Az előnyök?

  • Gyors izomtömeg növekedés.
  • Elképesztően gyors regeneráció az edzésből.
  • Az edzés hossza rendkívül rövid – 20-35 perc, az edzettségi szintedtől függően.
  • Gyors testkompozíció változás.
  • Referenciáink magukért beszélnek. Olimpikonok, mint a Budapest Honvéd Judo versenyzői, vízilabdások, úszók és az USA top 3 NFL csapat is KAATSU partner.

STARTER

napijegy

8 000 FT

1 alkalom

STANDARD

havi bérlet

45 000 FT

8 alkalom
6 000 Ft/alkalom
érvényesség 30 nap

professional

negyedéves bérlet

120 000 FT

24 alkalom
5 000 Ft/alkalom
érvényesség 90 nap

Edzésre jelentkezés

Jelentkezz edzésre emailben

kapcsolat

Budakalász, Omszk park 1.
(Budakalászi Sportcsarnok)

Megközelíthetőség: Autóval a 11-es útról az Auchan bevásárlóközponthoz vezető körforgalomból az első kijáraton lekanyarodva érhető el. A parkolás a sportcsarnok előtt ingyenes. Tömegközlekedéssel a szentendrei HÉVvel Budakalász megállótól 10perc sétával érhető el a terem vagy a 204-es busszal a Budakalász Auchan áruház megállótó 6 perc sétával.

Telefonszám

+3630 346 9361

Teremvezető: Radics Adnrás