MIÉRT A DRIVENGYM?

HATÉKONY – BIZTONSÁGOS – VÁLTOZATOS – MOTIVÁLÓ EDZÉSEK

Fittebb, erősebb, sportosabb vagy izmosabb akarsz lenni? Jó helyen vagy!

Ha elfoglalt diák, vezető, sportoló vagy éppen anyuka vagy – akinek minden perc számít, és nem mindegy, mi az edzéseinek az eredménye.

Ha csak szeretnél fittebb lenni – mert olyan a munkád, az életed vagy a hobbid, amely megkívánja, hogy fitt legyél.

Ha fogyni szeretnél – és nem csak a mérleg számít, de a tükör is. Ha úgy szeretnél fogyni, hogy az tartós legyen.

Ha szeretnél valóban funkcionális, tehát használható fittséget elérni – és nem csak a kinézet fontos.

Ha régen nem mozogtál – így szeretnéd elkezdeni fokozatosan, szakemberek irányítása alatt.

Ha Te is hiszel abban, hogy jó minőséget csak szakember által vezetett kis csoportban lehet elérni – mert az edzést közösen megállapított célokat, tervezést, helyes kivitelezést és korrekciókat jelent, amelyhez szakember kell.

Törekszünk arra, hogy szolgáltatásunk komplett és teljeskörű legyen. Tudjuk, hogy számtalan lehetőséged van arra, hogy akár egyedüll, akár szakmai vezetéssel edzzél ma Magyarországon. Mégis úgy gondoljuk, hogy felvesszük a versenyt bárkivel, hiszen a különbség köztünk és mások között nem az alapterületünk nagysága, sem a gépeink mennyisége, hanem szakembereink képzettsége, hozzáállása és az állandó fejlődésbe vetett hite. Minimalista edzőterem vagyunk, maximalista elvárásokkal.

Edzőtermünk privát, privát kis csoportos és kis csoportos edzésekre specializálódott, tehát nálunk nincs napijegy és nem lehet csak úgy beugrani egy edzésre. Minden foglalkozásunk magasan képzett szakemberek felügyelete alatt történik, mert úgy gondoljuk, hogy csak ez garantálja az sikert. Szakértőink nem szetteket és ismétléseket számolnak, hanem fejlődési terveket rendelnek a közösen elfogadott célokhoz, motiválnak és betanítják a gyakorlatokat, ügyelve a biztonságos és eredményes kivitelezésre és így a biztosnágosam elért eredményekre.

Csoportjaink létszámát és a DrivenGYM beosztását úgy tervezzük meg, hogy mindig elegendő hely legyen az edzésre, akik valóban edzeni akarnak, akik valóban változást akarnak az életükben. Ha eldöntötted, hogy egészségesebb és fittebb szeretnél lenni, ez a Te edzőtermed.

Edzésmódszereinket nem a használt eszközök határozzák meg, hanem azon alapelvek összessége, melyeket magunk is évek óta gyakorlunk. Szakértőink StrongFirst, Primal Move, FMS, TRX végzettséggel rendelkeznek és számos kiegészítő képzésen mélyítették el tudásukat.

Mozogj jobban – mozogj erősebben – mozogj tovább – mozogj gyorsabban